Merg cu băiețelul meu de 3 ani si jumatate la MindTherapy Center. Cea mai lungă perioadă am colaborat cu Gabriela Crăciun, psihoterapeut, de curând, am început să lucrăm și cu Andrada Dima, logoped, dar am interacționat si cu alte membre ale echipei. De  fiecare dată am găsit aici înțelegere, susținere, flexibilitate și profesionalism. Sunt mulțumită că David beneficiază de ajutorul personalului din această clinică și o recomand cu încredere.“Sunt foarte mulțumita de serviciile oferite în  cadrul clinicii  și pot spune că sunt conform așteptărilor. Vreau să mulțumesc întregii echipe, care este extrem de amabilă atât cu fiul meu, cât și cu mine, și în mod special Iuliei pentru amabilitate, profesionalism și  empatie”.“- Am o buna colaborare cu personalul din Centrul Mindtherapy.

– Intotdeauna am avut parte de intelegere si sustinere atat din partea terapeutilor cu care copilul meu lucreaza cat si din partea restului personalului.

– In aceasta Clinica am gasit o atmosfera calda si ajutor pentru a rezolva sau ameliora problemele cu care ma confrunt.

– Copilul meu a spus mereu ca nu are prieteni pana a ajuns in aceasta Clinica. Din acel moment el spune ca terapeutele lui sunt prietenele lui cele mai bune

– Atelierul de dezvoltare personala la care copilul meu ia parte a reusit sa ii dezvolte autocontrolul in situatii dificile. Relatiile in cadrul grupului sunt calde, prietenesti, reusind sa ii faca sa comunice si pe cei mai necomunicativi copii”.