Va rugam sa asteptati...Profesor psihopedagog

RALUCA MATIAS


Profesor Psihopedagog

Logoped

Psiholog clinician

Psihoterapeut


Servicii oferite

Tarife

CONTACT

0770 334 261

Calea Grivitei, nr. 46

Sector 1, Bucuresti

admin@mindtherapycenter.ro


Programare on-line


“Scopul educatiei este sa transforme oglinzile in ferestre.“

A absolvit Universitatea Bucuresti,Faculatea de Psihologie si Stiintele Educatiei specializarea Pedagogie in 2003, apoi Faculatea de Psihologie in cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti. A urmat studiile postuniversitare in cadrul unui Master in Psihoterapii Cognitiv- comportamentale, Universitatea Titu Maiorescu, Bucureşti, si  Master in Psihoterapie si Psihodiagnostic, Universitatea Bucuresti.  In perioada 2003-2005 a lucrat ca profesor-educator  in cadrul Scolilor Speciale Nr 3 si 11 din Bucuresti (2005-2009).

A obtinut atestatul de psiholog cu drept de libera practica in anul 2010.

In perioada 2013-2015 a lucrat ca psiholog in cadrul Gradinitei Butterfly din Bucuresti.  Din martie 2009 pana in prezent lucreaza ca profesor itinerant si de sprijin in cadrul Scolii Speciale Nr 10 Bucuresti. Din februarie 2019 este   colaborator  al Centrului de Psihoterapie si Consiliere pentru Copii, Adolescenti si Familie, MINDTHERAPY CENTER.

Ca profesor, educator si ulterior profesor psihopedagog, a lucrat cu copii cu deficiente grave, usoare si asociate, avand experienta in psihodiagnostic, activitati logopedice, psihoterapie, activitati instructiv-educative, asistenta sociala, consilierea parintilor.

Pe parcursul anilor de formare si, ulterior, ca profesor si specialist, s-a implicat in numeroase proiecte pentru integrarea adecvata a copiilor cu CES in invatamantul de masa, acceptarea sociala si emotionala a acestora, evaluarea diferentiata si egalizarea de sanse pentru diferite  deficiente. A participat la evaluarea copiilor cu tulburari emotionale si de comportament, la elaborarea si implementarea  planului de intervenţie personalizat, a diverselor programe adaptate si planuri de recuperare pentru fiecare caz in parte. A participat alaturi de echipa interdisciplinara (logoped, director, consilier scolar, cadre didactice) la psihoeducaţia familiei si cadrelor didactice implicate in procesul de integrare.

In cadrul Gradinitei Butterfly, a participat la observarea si evaluarea psihoemotionala si psihocomportamentala a  copiilor cu varste cuprinse intre 1- 7 ani,  indrumarea catre diverse activitati si terapii (acolo unde era cazul), precum si propuneri de abordare terapeutica realizate impreuna cu intreaga echipa profesionala.Mai multe despre Raluca Matias

Curriculum vitae

 • Experienta
 • Educatie
 • Atestare profesionala
 • – prezent, Logoped/Psihopedagog, Centrul de Psihoterapie si Consiliere pentru Copii, Adolescenti si Familie, MINDTHERAPY CENTER
 • Sep 2009 – prezent profesor-itinerant – Scoala Speciala Nr 10
 • Sep 2013 – Sep 2015 Psiholog – GRADINITA SI SCOALA PRIMARA BUTTERFLY ,  Bucuresti
 • Sep 2005 – Aug 2009 profesor-educator; profesor psihopedagog – Scoala Speciala Nr 11 , Bucuresti
 • Sep 2003 – Aug 2005 profesor-educator – Scoala Speciala Nr.3, Bucuresti
 • Universitatea Bucuresti Facultatea dePsihologie si stiintele educatiei Master: Psihoterapie si Psihodiagnostic (2008-2010)
 • Universitatea Titu Maiorescu Master: Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale (2008-2010)
 • Universitatea Spiru Haret Facultatea de Sociologie-Psihologie(2006-2009) -profil: sociopsihologic -specializare: PSIHOLOGIE (psihoterapie)
 • Universitatea Bucuresti Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (2001-2005) -profil : sociopedagogic -specializarea : PEDAGOGIE
 • Atestat de psiholog cu drept de libera practica , cod pesonal: 09477
Ce spun parintii

TESTIMONIALE

“Multumesc din suflet! Ati facut o treaba extraordinara! Tot parcursul scolar al lui Victor reflecta munca dvs!”


Vezi testimoniale complete

“Suntem foarte recunoscatori pentru deschiderea cu care ne vorbiti si pentru detaliile pe care ni le oferiti. Sunteti unul din putinii oameni care a avut incredere in resursele lui Vlad. Aproape toate progresele inregistrate de Vlad vi se datoreaza in totalitate!”


“Copilul nostru are cu adevarat incredere in dvs si va considera o prietena!”

“Un om cu suflet care iubeste copiii! Un specialist deschis si onest!”


Copyright Mindtherapycenter 2022