Va rugam sa asteptati...Profesor psihopedagog

ANDRADA DIMA


Profesor psihopedagog

Logoped

Educator parental Circle of Security


Servicii oferite

Tarife

CONTACT

0770 334 261

Calea Grivitei, nr. 46

Sector 1, Bucuresti

admin@mindtherapycenter.ro


Programare on-line


“Cred că fiecare copil este unic și special, iar eu imi doresc să mă alătur drumului parcurs de ei, în formarea, descoperirea și fructificarea potențialului valoros din interiorul lor, prin oferirea unui cadru terapeutic securizant, tehnici și metode individualizate.“

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială, în cadrul Universității din București, în anul 2015. În anul 2017 a absolvit masterul Psihopedagogia Scolii Incluzive în cadrul Universității din București.

Din anul 2015 și-a început activitatea ca profesor itinerant și de sprijin la Școala Gimnazială Specială ”Constantin Păunescu”, activitate desfășurată și în prezent. S-a implicat activ în cadrul recuperării și educării copiilor cu cerințe educative speciale (dificultăți de învățare, deficit de atenție, tulburări hiperkinetice, tulburări specifice de învățare, întârziere în dezvoltarea limbajului, întârziere globală în dezvoltare, tulburări comportamentale și emoționale, deficiențe mintale) din școlile de masă, sprijinind independența socio-emoțională a acestora.

Din februarie 2019 este psihopedagog și logoped  în cadrul Centrului de Psihoterapie și Consiliere pentru Copii, Adolescenți şi Familie – MINDTHERAPY CENTER. Realizează evaluare logopedică și psihopedagogică, terapia tulburărilor de limbaj și comunicare, terapia tulburărilor de învățare, stimulare și dezvoltare cognitivă, planuri de intervenție personalizate, grupuri de terapie prin joc și sedinte de consiliere psihologică pentru copii.

Pe parcursul anilor de formare, s-a implicat în activități de voluntariat, stagii de practică,  și organizare de proiecte.

În perioada 2012-2013 a fost voluntar în cadrul Organizației Salvați Copiii România, implicându-se în programul ”A doua șansă”, în sesiuni de informare în școli cu privire la siguranța online, strângere de fonduri și a participat la diverse conferințe si workshop-uri.

În perioada 2013-2016 a făcut parte din ASPSE – Asociația Studenților de la Psihologie și Științele Educației, unde a organizat proiecte pentru dezvoltarea studenților și a coordonat echipa ”Feedback și Audit” timp de un an.

În perioada 2013-2014 a participat la un stagiu de practică organizat de facultate, în cadrul Spitalului ”Alexandru Obregia”, secția Psihiatrie Pediatrica.

În perioada 2014-2015 a făcut practică pedagogică în cadrul Liceului Tehnologic Special “Regina Elisabeta”, liceu special pentru copii cu deficiențe de vedere. În cadrul acesteia a organizat sesiuni de consiliere și a susținut ore de curs. De asemenea, a realizat ședințe de logopedie pentru copii cu deficiențe mentale și asociate, în cadrul Școlii Gimnaziale Speciale “Constantin Păunescu”.

În perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2019 a desfășurat activități de voluntariat prin sesiuni de stimulare cognitivă, terapie logopedică și terapie prin joc.

Teste folosite în cadrul evaluării

 • Teste pentru evaluarea atenției, memoriei, percepției şi abilitaţilor de socializare;
 • Instrumente, probe si teste pentru evaluarea educațională a copiilor cu CES;
 • Evaluare logopedică (evaluarea limbajului expresiv si receptiv, vârsta psihologică a limbajului);
 • Teste pentru evaluarea abilitaţilor de învățare.


Mai multe despre Andrada Dima

Curriculum vitae

 • Experienta
 • Cursuri/Traininguri
 • Atestare profesionala
 • Septembrie 2015 – prezent, Profesor itinerant si de sprijin, Scoala Speciala Gimaziala „Constantin Paunescu”
 • Februarie 2019 – prezent, Logoped/Psihopedagog, Centrul de Psihoterapie si Consiliere pentru Copii, Adolescenti si Familie, MINDTHERAPY CENTER
 • Ianuarie 2019 – prezent, Voluntar – Formare in Sandwork Expresiv
 • Octombrie 2013 – Septembrie 2016 – Voluntar, Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei
 • Octombrie 2012 – Octombrie 2013, – Voluntar, Organizatia Salvati Copiii Romania
 • 2016 – „Programul de formare pentru specialiștii care lucrează cu copiii și ținerii cu cerințe educaționale speciale la nivelul școlilor” – Asociația RENINCO;
 • 2016 – Workshop „Dincolo de teorie. Practica logopedică prin joc”;
 • Mai-Iulie 2017 – „Curs practic de psihologie” – Asociația Română pentru Terapia prin Jocul cu Nisip;
 • Martie 2018 – „Tulburările de scris-citit și de voce la copiii cu autism”, Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism;
 • Noiembrie 2018 – Workshop „Vreau la școală” – Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei;
 • 2018-2019 – „Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor”, Asociația Logopezilor din România;
 • 2019 – Program de formare în Terapia Sandwork Expresiv – Asociația SolMentis;
 • Martie 2019 – Program de formare în Terapia DIR®-Floortime.
Ce spun parintii

TESTIMONIALE

Merg cu băiețelul meu de 3 ani si jumatate la MindTherapy Center. Cea mai lungă perioadă am colaborat cu Gabriela Crăciun, psihoterapeut, de curând, am început să lucrăm și cu Andrada Dima, logoped, dar am interacționat si cu alte membre ale echipei. De  fiecare dată am găsit aici înțelegere, susținere, flexibilitate și profesionalism. Sunt mulțumită că David beneficiază de ajutorul personalului din această clinică și o recomand cu încredere.


Vezi testimoniale complete

Copyright Mindtherapycenter 2021